Hiç mesaj bulunmadı
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 170.00 TL |
Havale / Eft | 170.00 TL |
Posta Çeki | 170.00 TL |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Asıl olan inanmak, inandığın uğruna savaşmak değil midir?
Evet, başkalarını taklit ederek bir yerlere gelmeye çalışanlar, günün birinde “o” olmaya çalıştıkları insanları anlarlar.
Başka hayatların, kendi yaşama şekilleri üzerinde eğreti durduğunu gördüklerinde, kendileri olmaya başlarlar.
Bu kendini bulma süreci, herkeste farklıdır. Kimi gençlik yıllarında, kimi daha uzun yıllar sonra bunu anlar. Ama mutlaka herkes kendi kaderini, kendi seçip yaşar.
Bir insanın en büyük düşmanı, kendi gibi ve dost gibi görünüp, güvenini kazananlardır.