Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 229.00 TL | 229.00 TL |
2 Taksit | 114.50 TL | 229.00 TL |
3 Taksit | 80.91 TL | 242.74 TL |
4 Taksit | 61.26 TL | 245.03 TL |
5 Taksit | 49.46 TL | 247.32 TL |
6 Taksit | 41.60 TL | 249.61 TL |
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 229.00 TL | 229.00 TL |
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 229.00 TL | 229.00 TL |
250 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 229.00 TL | 229.00 TL |
250 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 229.00 TL |
Havale / Eft | 229.00 TL |
Posta Çeki | 229.00 TL |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Türk Milli Mücadelesinin hangi şartlarda kazanıldığını anlamak için Ali Saip URSAVAŞ’ın Kilikya da Ermeniler ve Urfa da Fransızlarla yaptığı mücadeleleri okumak ve anlamak oldukça önemlidir.
Fransız siyasi işgal kumandanı Yüzbaşı Taparroe tarafından ikametinde zorunlu hapse mahkum edildiği vakit, doğum yapmak üzere olan eşini Mardin’deki ailesinin yanına gönderebilmek için Fransız yüzbaşının eşi Madame Taparroe’ya, -kendi deyimiyle elindeki tek serveti olan- eşinin pırlanta gerdanlığını gözleri dolarak vermek durumunda kalmış, daha sonra tahliyesi için “ya sürgüne gideceksin ya da Kozan’ı terk edeceksin” emriyle bu defa da canından çok sevdiği Arap kısrağını yüzbaşıya bırakmak zorunda kalmıştır. Tüm maddi varlığını bu suretle yitirip tahliye olduktan sonra Ermeni çetelerinin saldırı tehdidi altında Urfa’ya ulaşmayı başaran Ali Saip Bey’in burada başlattığı eşsiz kurtuluş mücadelesini okumak oldukça anlamlıdır.
Adana’da ve Urfa’da oldukça çetin koşullarda yaptığı teşkilatlanma çabaları, İntibah Cemiyeti’ni kurması, yürüttüğü sevk ve idare faaliyetlerinin niteliği her türlü takdirin üzerindedir. Kuva yi Milliye ruhunu tüm benliğiyle yaşayan ve “Türk mücadele azmini” gelecek nesillere miras bırakan Ali Saip URSAVAŞ’a ve onun şanlı mücadelesine saygı ve minnet duygularıyla, bu vatan için canlarını feda etmiş olan tüm Kuva yi Milliye şehitlerinin aziz ruhlarına ithaf olunur.