Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 120.00 TL | 120.00 TL |
200 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 120.00 TL | 120.00 TL |
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 120.00 TL | 120.00 TL |
250 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 120.00 TL | 120.00 TL |
250 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 120.00 TL |
Havale / Eft | 120.00 TL |
Posta Çeki | 120.00 TL |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Elinizdeki bu kitap normal bir roman, normal bir hikâye kitabı değildir. Bu kitaptaki yazılanların tamamı gerçek, tamamı birebir yaşanmış bir hikâyedir. Orta Asya’dan gelen ve Çanakkale’de şehit olan bir babanın ve geride yetim kalan bir çocuğunun doğumundan ölümüne kadar yaşantısının bir öyküsü, bir hikâyesidir. Hiçbir satırı ne hayal ürünüdür ne de sıradan bir hikâyedir. Bu kitabı okuduğunuz zaman belki hüzünleneceksiniz, belki duygulanacaksınız, belki içiniz burkulacak, belki gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Hiçbirisi olmasa bile okurken kendinizi yetim Bilal’in yerine koyacaksınız. Siz de o anları yaşayıp mahzun olacaksınız, çünkü bu kitap bir insanın gerçek ve acı bir yaşantısını anlatmaktadır.
Bu kitaba yardımlarını esirgemeyen ve gereken ilgiyi gösteren Sokak Kitapları Yayınları’na başta Uğur Ziya Şimşek Bey olmak üzere, tüm emeği geçen mesai arkadaşlarına sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Ayrıca bu kitabın tüm okurlarına sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Yusuf Bükülmez